Van harte welkom bij Loft André | Loft André

Loft André is een vakantiewoning voor 2 personen gelegen aan de zijkant van vakantiewoning Lappersfort in de poldersstreek, het betreft een knus ingerichte zolder voorzien met faciliteiten voor uw dagelijks gebruik, uitgezonderd een wasmachine en afwasmachine. De loft is uitgerust met airconditioning. Op het kleine terras is er zicht tot aan de kuststreek en het houtland. De ligging is midden het fiets en wandelnetwerk van de Westhoek & honden zijn van harte welkom.

Loft André is gelegen aan de rand van het dorp Leke (Diksmuide) met een vrij zicht over de omringende velden. Ook is er 1 beschikbare parkeerplaats, een aparte fietsenstalling & rookruimte.

Bij uw aankomst in het vakantieverblijf heten Marina en/of Elien u als gastvrouw(en) hartelijk welkom in hun verblijf. Via een rondleiding door de gastvrouw krijgt u als gast een autonoom en dynamisch gevoel om uw vakantie te beleven. De historiek van het gebouw wordt verteld en via de info (mappen, folders, ...) krijgt jouw persoonlijke ambitie alvast een kleur!

 

Promoties

Korting fietsvakanties vanaf 4 nachten
Streekbiertje vanaf 2 nachten
Voucher van € 2 korting op een volwassentarief bij bezoek museum aan de IJzer: aanrader

Op zoek naar een vakantiehuis voor 8 personen?

Boek onze woning Lappersfort